top of page
Brug over een Lake

Over Vivere

Vivere

Hypnotherapie, psychosociale begeleiding

Vivere wat betekent 'leven', is gevestigd in Breda en biedt verschillende mogelijkheden. Hypnotherapie, psychosociale begeleiding waarbij diverse technieken en therapievormen kunnen worden ingezet zodat je weer verder kunt op jouw levenspad wanneer je vastgelopen bent.

Bijvoorbeeld door je inzicht te geven in je eigen gedrag, door je te helpen beter in je vel te zitten, of door je te helpen te ontspannen. Je wordt uitgedaagd en gestimuleerd  om jouw hulpbronnen die je al hebt in te zetten. Dit kan gecombineerd worden met hypnotherapie en andere methodieken om zelfvertrouwen en motivatie te vergroten en doelen te visualiseren.
Je wordt gehoord en gezien.

Vivere wordt gerund door Nicole van der Heijden.

De eerste afspraak 

De eerste keer beginnen we met een intake (kennismakingsgesprek) van maximaal anderhalf uur, waarbij het belangrijk is dat je het gevoel hebt dat je met de therapeut kunt werken.  Wederzijds vertrouwen is hierbij belangrijk. Tijdens dit gesprek kun je aangeven wat je hulpvraag of doel is. Om je doel te bereiken is je eigen motivatie belangrijk. In geval van lichamelijke klachten raad ik je aan hiervoor een arts te bezoeken voordat we met de therapie beginnen. Indien gewenst ben ik bereid tot overleg met de behandelend arts.  Dit gebeurt altijd in overleg en met jouw toestemming.

bottom of page