top of page
poppetjes.jpg

Opstellingen

Familie opstellingen 

Familieopstellingen is een methode waarbij zichtbaar wordt wat er in onze familie en relaties speelt.

Je stelt daarbij je familie op met hulp van representanten, dus zonder dat je werkelijke familieleden hierbij aanwezig zijn. Representanten zijn de mensen die op dat moment jouw familie vertegenwoordigen en die jij uitkiest tussen de aanwezige deelnemers. Je stelt dan iemand op voor bijvoorbeeld je vader, je moeder en jezelf . Het kan gebeuren dat je door een opstelling gaat zien en begrijpen wat er onderliggend speelt en wat een reden is van een bepaalde angst die je ervaart in het hier en nu. Een ander iets kan zijn, dat je ontdekt wat de reden is dat je niet goed in contact met jouw eigen kinderen kunt komen. Of het wordt duidelijk dat de problemen in je relatie nu, te maken hebben met iets wat in je verleden gebeurd is.

 

Kosten: 
Familieopstelling: Wanneer je een opstelling wil laten doen 85 euro

Wanneer je mee wil doen als representant of wil kijken 15 euro.

Organisatie opstellingen 

Op aanvraag worden deze gegeven. Dit kan gedaan worden bijvoorbeeld wanneer er sprake is van gebrekkige samenwerking op een afdeling, of binnen een bedrijf. Om inzicht te krijgen in de dynamiek van samenwerking tussen medewerkers. De onderlinge verhoudingen binnen management helder krijgen. 

Hoe kom ik nog beter in contact met mijn medewerkers?

Mocht je verder nog informatie wensen, of je op willen geven voor een opstelling of als representant mee willen doen; neem dan contact op. 
 

Kosten Organisatieopstelling: Op aanvraag via offerte.

bottom of page